About me

Hallo, ik ben Erik, Zytholoog/biersommelier. Mijn interesse in bier en foodpairing komt voort uit mijn horecaverleden. Ruim 20 jaar geleden werd hier het eerste zaadje geplant.

Ik startte een opleiding Zythologie aan Syntra Hasselt en studeerde met veel enthousiasme af. Tijdens mijn studies breidde mijn netwerk van experten en liefhebbers uit en kan ik met trots zeggen dat mijn eerste stappen in het wonder van de ‘Zythos’ gezet waren.  Door mee te brouwen in een lokale brouwersgilde ontdekte ik verschillende bierstijlen. Zelf ben ik het meest geboeid door Lambiek bieren en de hieruit voortkomende Geuzes. Ik ben dol op zijn complexe maar eerlijke smaken.

Bier draait niet enkel om het product zelf en dat maakt net het verhaal zo boeiend voor mij. De ervaring errond. Beer and MORE, bier en gerechten die perfect passen bij onze rijke biercultuur. Een oneindig verhaal met oneindig veel mogelijkheden. Van een hapje tot een uitgebreid menu. Alles is mogelijk!

Via deze weg start ik met het delen van mijn enthousiasme! Bierpairing met lekkere gerechten, events organiseren die je meenemen in het ontdekken van alle smaken, geuren en kleuren. Op maat gemaakte tastings naar jouw voorkeur, alles kan.

Voor meer info, aarzel niet contact op te nemen. Hopelijk tot binnenkort!

Hoppige groeten,

Erik